Innramming
Som et av Oslos største rammeverksteder med tilhørende Kunstgalleri har Det Gylne Snitt lang erfaring med alle typer innramming. Våre kunder har høye kvalitetskrav til både kunst og det å ramme inn sine bilder. Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring, som kan faget sitt. Vi hjelper deg gjerne med valg av riktig ramme/passepartout til bildet eller objektet du vil ha rammet inn. Vi rammer inn det meste, for de fleste.  Det Gylne Snitt har et moderne rammeverksted med en moderne maskinpark.
Restaurering
Har du en flott gammel ramme som er skadet, men som du gjerne vil ha reparert/ restaurert, har vi kompetanse og verktøy for det. Enten det gjelder gamle gipsrammer, forgylling eller annet. En restaurert gammel ramme fremstår ofte som ny. Før vi går i gang med oppdraget gir vi deg en vurdering over arbeidet som må gjøres pluss et kostnadsoverslag.

Det Gylne Snitt kan også bistå med restaurering av billedkunst. Vi har kontakt med dyktige konservatorer som i de fleste tilfelle kan restaurere et skadet bilde på en faglig forsvarlig måte. Men først vil du få en vurdering av arbeidet som må gjøres, anslått tid pluss et kostnadsoverslag .
Oppspenning
Våre fagfolk har kunnskap og riktig verktøy for oppspenning av bilder/ lerret på blindrammer.
Spesialpassepartout
Det Gylne Snitt har et godt utvalg av passepartout og kan bistå med alle typer utskjæringer av passepartout form og farge. Også intrikate kunstneriske utskjæringer. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Klebing
Oppklebing kan være vanskelig og er en del av innrammingsfaget. Arbeid som krever opplæring, erfaring og dyktighet. I sum svært viktig for å få et godt og varig resultat. Våre flinke fagfolk i vårt rammeverksted hjelper deg gjerne med jobben.
Ferdigrammer
Det Gylne Snitt fører et godt utvalg av ferdigrammer i flere farger og størrelser.
Objektinnramming
3-dimensjonale objekter som for eksempel barnesko, leker, sportsrekvisitter eller annet som det knytter seg minner til egner seg ofte godt i glass og ramme. Vi har kunnskapen og erfaringen med alle typer objektinnramming.
AR Glass
AR glass eller Artglass er et spesialglass for innramming. Glasset har mindre reflekser pluss at det beskytter bildet mot skadelig UV-stråler. Det koster noe mer enn vanlig glass, men er verdt prisen hvis du tenker på verdien av det du skal ramme inn.
Galleriskinner / oppheng
Galleriskinner er en smart måte å henge opp bilder på. Det blir lett å flytte rundt på bilder eller henge opp flere bilder. Og du slipper skjemmende spiker eller skruehull i veggen der du vil henge opp bilder.